Konfigurationshanterare

"Lätt för ögat och användarvänlig"

Introduktion

Visst erbjuder vi detaljerade specifikationer för våra servrar med de inställningar du behöver för att ansluta, men ibland kan det vara smidigt att med bara några få klick generera en konfiguration som passar alla.

Konfigurationshanterare

Välj alternativen här nedan och tryck sedan på Ladda ner!

Land

Välj vilket land du vill ansluta genom

Operativsystem

Välj vilket operativsystem du använder eller välj "Annat" om inte just ditt finns med i listan

NAT eller Public IP

NAT har alla portar stängda medan Public IP har alla portar öppnar. Vi rekommenderar att du väljer NAT om du inte vet varför du skulle vilja välja Public IP.

Options (Använd standardalternativen om du inte förstår)

Port

Försöker din bredbandsleverantör blockera din VPN-anslutning? Testa ansluta genom port 443

Protokoll

UDP är generellt det bästa alternativet men om du vill ansluta genom TCP så finns det som ett alternativ

TLS-Cipher

Har du stöd för TLSv1.2?

Nycklar

Välj inkluderad (rekommenderat) eller singel om du vill ha separerade filer

Generera

Se över alternativen du har valt och tryck på Ladda ner när du är nöjd!